KIRKESTOLE.DK

MØBLER TIL KIRKER - SKOLER - KONFERENCE - KANTINE - KONTORER - INSTITUTIONER & CAFÉ


derfor.png

Hos Ana stole salg, kan du få at se hvordan stolene ser ud i alle forskellige plast- og stelfarver. Du kan også se Ana stole med flere forskellige stoffarver og typer. Besøg vores webside med Ana stole i mange forskellige udgaver. Du kan også se på vores hoved webside, hvor vi også præsenterer en Ana stol. Se alle farverne på Ana stole her.

Du kan se runde borde med klapstel eller fast stel på vores webside med runde borde. Vores udvalg af runde borde indeholder b.la. borde med træ bordplade og bordplader i plast. Bordpladerne i plast, kan også bruges til udendørsbrug. Til mange af de runde borde, kan der også fås en vogn til at transportere de runde borde. Kontakt os og få et tilbud på et rundt bord.

På vores webside med konferencestol, finder du et kæmpe udvalg af konferencestole. Vi har også Ana stole i vores udvalg.
Søger du et konferenceborde, så besøg vores hjemmeside med konferenceborde. Vi tilbyder konferenceborde, som passer til mødelokalet og vi tilbyder også nogle konferenceborde, som er ideelle til store opstillinger. Vi præsenterer et udvalg af konferenceborde i mange forskellige størrelser, hvor nogle har et sammenklappelig stel og andre et fast stel.
Hos stole salg finder du vore bestseller Ana stol. Der finder du et større udvalg af Ana stole, med forskellige polstringer og farver på stel og plastskal.
siden med stabelstole, har vi et udvalg af stabelstole som stabler effektivt. Vi har forskellige stabelstole med slædeben, som stabler særlig godt og vi kan også tilbyde Ana stole på websiden.

Du finder Zown og Lifetime plastborde på vores webside med plastborde. Du kan finde runde, firkantede og andre plastborde i mange forskellige størrelser og til mange forskellige formål. Gældende for alle vores plastborde, er at kvaliteten er i top og at der er en lang Garanti på bordene. Til de fleste af disse borde, kan der også tilkøbes vogne til transport og opbevaring.

Der findes et SUPER udvalg af klapborde på den side. Bordene findes i plast, træ og runde, firkantede og med forskellige udgaver i stel. De findes også i mange forskellige størrelser og med transport vogn til flere af dem. Gå ind på denne webside og bliv overrasket af udvalget af klapborde. Hos os kan du se et klapbord, både fra Zown og Lifetime, da vi forhandler begge plastborde. Forskellige størrelser af Lifetime klapborde. Her kan du finde et klapbord fra fumac og klapborde som er usamlede.
Rundt bord - Hos os kan der ses mange størrelser og typer af runde borde. Vi forhandler runde borde i plast og træ.

Luthje Trading handler med mange forskellige møbler. Mangler du konferencemøbler, eller kantinemøbler så har vi et bredt udvalg i god kvalitet og til billige priser. Du kan også finde den populære Ana stol. Besøg vores hjemmeside og indhent gerne tilbud på de møbler du er interesseret i! Se alle stel og skal farver her.

Besøg websiden med klapstole til brug i festsale, skoler, forsamlingshuse m.m. du kan også besøge vores hoved webside og finde klapstole der. Det bedste vi har at tilbyde, er klapstole fra Lifetime.

Vi forhandler også stabelstole og har et kæmpe udvalg at vælge imellem. Vi har mange stabelstole, som stabler godt og når de stabler bedst, så er de stablet op til 45 stk. Find din stabelstol på denne webside.
Vi viser på websiden et større udvalg af kvalitets klapstole, som kan bruges på steder hvor de er i brug hver dag. Find en klapstol til dit behov, så giver vi gerne et godt tilbud. Vores bedste klapstol fra Lifetime, ser du her. Som noget nyt, har vi taget Silent klapstole ind i vores sortiment. Denne Klapstol fås både i høj og lav udgave.
Taburetter i god kvalitet og til mange formål. med træ og fodstøtter og i metal. Besøg vores hjemmestide med taburetter og se om ikke lige den type taburet du søger findes her! Vi har fået en ny taburet i vores sortiment og denne taburet hedder silent. Den findes i lav og høj udgave og er velegnet til brug i børnehaver, skoler, institutioner m.m.

Der findes stole som er velegnet til både kirker og skoler.

KIRKESTOLE.DK

Åmoseparken 240
6710 Esbjerg V
Telefon: 75155006/20472110
Mail: luthje@kirkestole.dk
Copyright © Luthje Trading 2015 - Website udviklet af Convert IT